andrese ajaveeb

Saturday, September 30, 2006

Käitumine pole just minu tugivam külg. Mul on klasis üks pois kess on hull. See le poisi nimi on Stefan.Lisaks on üks veidi normaalsem pois kah kes on samuti hull. Õneks on meie klassis ka normaalsemaid õpilasi.

kodused tööd

Esmaspäävaks anti palju õpida. Üks asi oli see siin. Matemmaatikaks anti tege likult üpriski vähe õppida.Seal anti üks ülesane õpida. Ni samuti ka inglis keeles.

Kiusamine on halb asi.Kiusaja elu on lihtne. Kuna ta ainult kiusab. kiusatavaelu on raske. Nisiis, ära sina kiusa!

Thursday, September 28, 2006

kehaline

Meil on uus kehalise õpetaja. Kehalise tunnid on põhiliselt väsitavad. Tunni alguses me jookseme 1 või 2 maja ringi. Lõpus me mängime rahvaste palli.Rahvastepall väsitabki mind ära.

Wednesday, September 27, 2006

Tulevikukool.

Selles jutus tuleb juttu tulevikukoolist.
Kõik ained mida meie õpime on ka seal. Kuid on ka uusi aineid. Näiteks: õppesõit (lendautoga), lammutamine ja rauavalamine.
Maja on seene kujuline. Kõrgematele korrustele viivad liftid. Viimasel korrusel on aed.
Õpitakse arvutitega.
Vaat nii selles tulevikukoolis lood on.

Tööõpetus ja kunst

Homme on tööõpetus. Seal teeme me akvaariumit.
Kunstis õpetatakse meile kunsti jalugu. Sellepärast ongi kunsti tund põnev. Eelmises kunstiõpetuse tunnis õppisime Egiptuse kunsti.

Tuesday, September 26, 2006

kooliringid

Osad ringid pole veel alanud, aga mõned on. Näiteks on spordiring peale hakanud, kuid arvutiring pole ringe veel mitutükki ette lugeda, aga ma ei viitsi. Niimoodi nende ringidega lood on.

koolitoit

Kooli toit on põhiliselt hea. Välia arvatud kalasupp. See eimeeldi mule seetõtu, et seal sees on suured kala tükid. Ales hiljuti oli kalasupp. See oli parim kalasupp mida ma olen saanud.

Sunday, September 24, 2006

Meil käis külas üks ameriklane. Ta nimi oli Kristjan. Ta oli 28.aastane. Tal on üks õde ja üks vend. Tale meeldivad kassid. Tema lemmik mäng on korvpall. Ta oskab veel lugeda.Ta oskab süüateha. Ta oskab ka natuke eestikeelt rääkida.

Saturday, September 09, 2006

tänane päev

Täna käisin eesti pangas eksursioonil. Seal sai minu õde ühes mängus täppi. Järgmisena läksime täditütre sünnipävale.Seal olime õhtuni. Tänase päva lõpp.

tüütu igavus

Jõudsin eile hilja koju. Esimene asi hakas igav. Ei hakanud siis igavlema. Hakasin siis lammutama(legoasju). Tegin siis uue. Jälle hakkas igav. :(

Thursday, September 07, 2006

Minu ema ei luba mul teiste lehti vaadata. Seetõtu ma midagi huvitavat ei kirjutagi. Põhjus on väga lihtne. Mul ei ole enam ideid. Ja ongi kõik.

Wednesday, September 06, 2006

õde

Minu õde on üks käsutaja tüüp. Sellepärast, et ta käsutab ja kamandab. Talle meeldib nukke joonistada. Ni arvutisse kui ka paberile. See on tõsi.

Monday, September 04, 2006

halb kogemus

Ma ei soovita enne treeningut neid ülemiste keskuse hüperrimist ostetavat nisukliipallikesi süüa. See ajab kõhu korrast ära.Seetõttu ma neid nisukliipallikesi ei soovitagi.See on kindlasti halb kogemus.
Uskuge mind!
Ussid on ka ükshalb kogemus, sest see on valus. Usse võib saada toorest lihast ja bakteritest. Usside vastu on ka looduslike vahendeid näiteks kuivatatud kõrvitsaseemned. Neid tuleb tühja kõhuga süüa. Usside vastu saab ka arstirohuga. See on tõsi.

tere kool